Most popular

Artis de Partis is de mascotte van de dierentuin. Toon beoordeling per criterium, sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Artis is een prachtig dierenpark in Amsterdam. Ben je lid van de anwb? Het verhaal van artis..
Read more
See More, april 8, great centre, excellent facilities and so much cheaper than the. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. We give everyone the opportunity to experience both side of wintersport; skiing and..
Read more

Ns studenten ov weekend korting


ns studenten ov weekend korting

kans dat er op dit moment wordt opgewaardeerd. In het volgende scherm zie je het voordeligste abonnement voor een maand en een jaar. Met de LAK wordt het degressief tarief ook toegepast op niet NS-treinen. Het tijdstip van inchecken geldt, en dat tijdstip geldt voor de hele reis.

ns studenten ov weekend korting

Dit automatisch opladen dient apart te worden aangevraagd met een speciaal formulier dat verkrijgbaar is op stations of te downloaden is via internet en via een oplaadautomaat te wotden geactiveerd Met contant geld bij een NS-service- en verkooppunt (alleen op de grotere stations aanwezig). Ze zijn te herkennen aan het pictogram van een hand die een gestileerde roze ov-chipkaart vasthoudt; dit pictogram markeert de plaats waar men de kaart moet presenteren. Zorg dan dat je voldoende (minimaal 10) saldo op je kaart hebt geladen. Als je met de muis over de iconen gaat zie je voor welk reisdeel het genoemde abonnement geldt. Zie de Lijst van OV-chipkaarten op de wiki van OV in Nederland voor verscheidene afbeeldingen van ov-chipkaarten in de standaard huisstijl en van vervoersbedrijven. 11 12 Omchecken bewerken Omchecken is uitchecken en direct daarna weer inchecken met dezelfde of een andere kaart; dit is soms nodig of voordeliger. Er wordt dan een langere reisroute in rekening gebracht. Voor een hond of fiets kan men ook een wegwerpkaartje kopen. Ga je de grens over? Als je al een persoonlijke OV-chipkaart hebt kun je het product Traject Vrij na je bestelling ophalen uit de kaartautomaat. De wachttijd van kaartlezers (paaltjes) verschilt per vervoerder en varieert van 100 seconden bij NS tot 3 minuten bij andere spoorvervoerders en bij bus-, tram- en metrovervoerders van 0 seconden tot 1 minuut. Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist.

ns studenten ov weekend korting

E kortingscode zalando
De veluwse bron kortingsbon


Sitemap