Most popular

25 korting Ontvang nu 25 korting op alles met de asos kortingscode Bekijk code 15 korting asos kortingscode voor 15 extra korting op de sale Bekijk code 30 korting asos kortingscode: 30 korting Bekijk code..
Read more
Bollo heeft ook zijn eigen tv-serie, alle afleveringen kunnen kinderen terugkijken in de Bollo app. All rights reserved Maak deel uit van de grootste deals-community van Nederland! Meestal krijg je de maximale korting bij, landal..
Read more

Studenten korting pathe


studenten korting pathe

er alleen amateurs optreden. In het Ostadetheater in de Pijp ( 1,50 korting) vind je vooral nieuwe groepen en jeugdtheater. Studenten dienen ingeschreven te staan als student en bij de Pathé ticketcontrole een geldige collegekaart te tonen voor een MBO-, HBO- of WO-instelling. Boek nu jouw reis! Wanneer je een student of jongere bent en niet ouder dan 26 jaar, bieden Grimaldi Euromed 25 korting op jouw reis in alle passagiersaccommodaties,.u.v. Bekijk de bijna complete verzameling etsen van Rembrandt van Rijn kortingscode fox reizen in het Rembrandthuis ( 3 korting). Dit zijn de voorwaarden: Athenaeum Boekhandel geeft aan studenten van de UvA diverse kortingen op Engelse titels en bij aanschaf van twee of meer verschillende verplicht voorgeschreven Nederlandse studieboeken. CJP-pashouders dienen bij de ticketcontrole een geldige CJP-pas te laten zien. Actuele Films, alle Pathé Voordeeltickets. Je kunt elke dag van Pathé CJP- en Studentenkorting profiteren, behalve op vrijdag en zaterdag.00 uur.

Je krijgt korting op vertoon van je collegekaart in de winkels aan het Spui en op Roeterseilandcampus en bij online bestellingen met een digitale studentenpas die je kunt aanvragen via de webwinkel. Snel tickets kopen, als je studeert of een CJP-pas hebt, betaal je slechts 9,- voor een filmticket. Grimaldi Euromed 2017- Korting voor Studenten en Jongeren. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Tijdens het Amsterdams Studenten Festival presenteren studenten hun creatieve talent in alle denkbare vormen: djs, korte films, bands, comedians, dansers, fotos, singer-songwriters, dichters alles komt aan bod! Elk jaar is de binnenstad van Amsterdam twee dagen lang een groot podium voor studenten met culturele ambities. Het Comedy Theater is de place to be voor cabaretliefhebbers.


Sitemap