Most popular

Bij iedere code of aanbieding staat aangegeven hoelang de code geldig is, de voorwaarden en waar je korting op krijgt. Door gebruik te maken van een kortingscode of aanbieding van. Wij werken dit overzicht meerdere..
Read more
Je dient eerst op de desbetreffende groene 'Bekijk kortingscode' button op deze pagina te klikken op de kortingsbon tevoorschijn te halen. Linnaeushof korting, wil je met korting naar het Linnaeushof? Het is het handigst om..
Read more

Nemo museum openingstijden


nemo museum openingstijden

aan de slag te gaan met de interactieve opstellingen. Als kruidvat korting sauna je, nEMO wilt bezoeken als het rustiger is, kom dan op tijd. Voor alle dagen geldt: hoe mooier het weer, des te rustiger in het museum. Schoolvakanties, zomervakantie 2018 7 juli t/m 9 september 2018. Museum is het grootste science museum van Nederland en is voor iedereen die nieuwsgierig. Wij nemen je privacy zeer serieus, zie ons privacybeleid voor meer informatie over privacy en gegevens. Iedere bezoeker, van jong tot oud, kan hier zelf de wereld van wetenschap en technologie ontdekken. Nemo is gesloten op Koningsdag (27 april). De wereld om je heen ontdekken met.

Nemo museum openingstijden
nemo museum openingstijden

Op maat gemaakte advertenties. Gratis toegang, weekend van de Wetenschap - 6 en 7 oktober. Ze worden meestal alleen ingesteld als reactie op acties die door jou zijn gedaan en bij een verzoek om diensten, zoals het instellen van je privacyvoorkeuren, inloggen of formulieren invullen. Herfstvakantie 2018 13 oktober t/m 4 november 2018. Selecteer een van de bovenstaande opties om door te gaan. Nemo zal je met nieuwe ogen naar de wereld kijken. Maak je wereld groter met, nEMO, koop je tickets.

Hoeveel korting met museumkaart, Korting museumjaarkaart ing, Kortingskaartjes beeld en geluid museum,


Sitemap