Most popular

Hun motto: makes every badass looks good! Kids Decoshop heeft daarom de leukste cadeautjes op een rijtje gezet. Door drukte kunnen bestellingen vertraagd zijn. Bekijk het bedlinnen assortiment online en bestel gemakkelijk het dekbedovertrek of..
Read more
Geldig t/m september 2018, neem een, ziggo. On demand films kijken, waar en wanneer je wilt. Daarna wordt het bedrag verhoogd naar 24,95 per maand. De Film1 app is beschikbaar voor: Film1 Family Ons nieuwe..
Read more

Nemo museum openingstijden


nemo museum openingstijden

aan de slag te gaan met de interactieve opstellingen. Als kruidvat korting sauna je, nEMO wilt bezoeken als het rustiger is, kom dan op tijd. Voor alle dagen geldt: hoe mooier het weer, des te rustiger in het museum. Schoolvakanties, zomervakantie 2018 7 juli t/m 9 september 2018. Museum is het grootste science museum van Nederland en is voor iedereen die nieuwsgierig. Wij nemen je privacy zeer serieus, zie ons privacybeleid voor meer informatie over privacy en gegevens. Iedere bezoeker, van jong tot oud, kan hier zelf de wereld van wetenschap en technologie ontdekken. Nemo is gesloten op Koningsdag (27 april). De wereld om je heen ontdekken met.

Nemo museum openingstijden
nemo museum openingstijden

Op maat gemaakte advertenties. Gratis toegang, weekend van de Wetenschap - 6 en 7 oktober. Ze worden meestal alleen ingesteld als reactie op acties die door jou zijn gedaan en bij een verzoek om diensten, zoals het instellen van je privacyvoorkeuren, inloggen of formulieren invullen. Herfstvakantie 2018 13 oktober t/m 4 november 2018. Selecteer een van de bovenstaande opties om door te gaan. Nemo zal je met nieuwe ogen naar de wereld kijken. Maak je wereld groter met, nEMO, koop je tickets.

Hoeveel korting met museumkaart, Korting museumjaarkaart ing, Kortingskaartjes beeld en geluid museum,


Sitemap