Most popular

Naar de christelijke gemeenschap markeert Pasen de crucifixtion, de dood en de opstanding van Jezus Christus; een belangrijke gebeurtenis in het christelijk geloof. Thomann Cyberstore discount promotion codes:over 44 off promo a range of led..
Read more
Sommige winkels zullen codes op hun website vermelden, wat erg handig is, maar het is misschien niet de beste korting die beschikbaar is voor je specifieke bestelling. Als je de code kopieert en plakt, moet..
Read more

40 procent korting ns business card


40 procent korting ns business card

wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Dat u deze tekst kunt lezen, betekent dat uw internetbrowser het gebruik van frames niet ondersteund. Zo reist u automatisch met 40 korting. Heeft u een anonieme chipkaart hip en mama box korting dan kan dit niet. Als je wilt pas je de korting elke maand aan, zo heb je altijd de juiste korting.

40 procent korting ns business card

Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Saldo laden is dus verleden tijd. Dit is enkel bij oude internetbrowsers nog mogelijk. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit.


Sitemap