Most popular

Wanneer je alle artikelen verzameld hebt, kun je rechtboven in de website klikken op Winkelwagen. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van. Kies de artikelen die je wilt bestellen om te beginnen uit...
Read more
See sale, promo Code 4 used today, free Online Money Transfer From Australia. The reward offers we choose and send to you are based on your shopping habits. Certain products and services may be licensed..
Read more

Bus korting ov chipkaart connexxion


bus korting ov chipkaart connexxion

abonnement Maand, waardering.29 uit 5 17,50. Voor de trein zijn er aparte kortingsproducten zoals het. Kinderen (4 t/m 11 jr) 17,50, jongeren (12 t/m 18 jr) 17,50 65 17,50 * zijn verplichte velden, met Altijd Korting heb je altijd 20 korting. Voorwaarden spelregels, op Altijd Korting zijn de productvoorwaarden van toepassing. . Wat kost Altijd Korting maand? Zie ook, online een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, instaptarief en basistarief.bus korting ov chipkaart connexxion

Je hoeft m alleen op te laden en dan kun je reizen door in- en uit te checken. Zoek je een reisproduct voor. Een busabonnement, kortingsproduct of ritkaart?

TIP : Op kun je in het transactieoverzicht bij Mijn OV-chipkaart zien hoe duur de ritten waren die je op saldo hebt gereisd. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. Voor scholieren geldt zelfs een korting van 40! Wanneer is Altijd Korting maand interessant? 34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder. Of je nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. OV-chipkaartproducten, productgegevens, ajax shop korting soort product: Kortingsproduct, soort OV-Chipkaart: Persoonlijk? Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? Altijd Korting is voor iedereen en is er ook als jaarabonnement Gegevens worden opgehaald.

Wintercircus den haag korting
Kpn tweede abonnement korting


Sitemap