Most popular

E-mailadres Ik ben akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van en geef hierbij toestemming om mij maximaal drie keer per week de nieuwsbrief met de acties van aangesloten webshops te sturen. Met de..
Read more
Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met onze cookie policy. De aanbiedingen van juffrouw pollewop voor meer voordelen. Gesponsorde links, de kortingscodes juffrouw pollewop..
Read more

65 jaar korting openbaar vervoer


65 jaar korting openbaar vervoer

65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . Zie deze pagina voor de spartoo kortingscode 30 beschikbare abonnementen. Standaard korting bij bus, tram en metro. Keuzedagen kopen om tegen een kleine vergoeding zeven keer per jaar zonder bijkomende kosten in de daluren te kunnen reizen, en zij kunnen sommige abonnementen goedkoper aanschaffen). Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. Hoe is de korting geregeld voor tram en bus net een NS kortingskaart?

Senioren korting en voordeel in het
OV-chipkaart - Ik ben 65 jaar of ouder of word binnenkort 65 jaar
Treinkaartje of OV Chipkaart voor
Korting openbaar vervoer 65 met NS OV chipkaart geen trein maar
Ik ben 65 jaar en wil graag een kortingskaart bij de NS, een tram

Senioren reizen goedkoper met trein en bus: binnen en buitenland65 jaar korting openbaar vervoer

Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan. Een Dalvoordeelabonnement is nu in de reclame voor 29 euro. Om als 60 of 65-plusser te profiteren van deze korting dient u een Dal Voordeel abonnement te kopen, waarmee u deze korting ontvangt. Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. PlusOnline gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden.

Eneco korting bestaande klanten 2017, Acr reijnders kortingscode, Ov korting 65, Rico moda kortingscode,


Sitemap