Most popular

Bereikbaar met bus 22,39 59 en tram (3) 7 10 Gratis parkeren vanaf.00 uur! De 3 muziekgroepen van Assadaaka traden op met muziek van verschillende herkomst. Er zijn ook positieve tendensen. Tegenwoordig huist in dit..
Read more
Er op het terrein wel een toilet, maar zijn er geen servicemedewerkers aanwezig. Bij gebruikers van anwb Connected wordt de transactie automatisch gestopt bij het wegrijden. Je reserveert Terminal Valet Parking al vanaf 47,50 per..
Read more

65 jaar korting openbaar vervoer


65 jaar korting openbaar vervoer

65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . Zie deze pagina voor de spartoo kortingscode 30 beschikbare abonnementen. Standaard korting bij bus, tram en metro. Keuzedagen kopen om tegen een kleine vergoeding zeven keer per jaar zonder bijkomende kosten in de daluren te kunnen reizen, en zij kunnen sommige abonnementen goedkoper aanschaffen). Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. Hoe is de korting geregeld voor tram en bus net een NS kortingskaart?

Senioren korting en voordeel in het
OV-chipkaart - Ik ben 65 jaar of ouder of word binnenkort 65 jaar
Treinkaartje of OV Chipkaart voor
Korting openbaar vervoer 65 met NS OV chipkaart geen trein maar
Ik ben 65 jaar en wil graag een kortingskaart bij de NS, een tram

Senioren reizen goedkoper met trein en bus: binnen en buitenland65 jaar korting openbaar vervoer

Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan. Een Dalvoordeelabonnement is nu in de reclame voor 29 euro. Om als 60 of 65-plusser te profiteren van deze korting dient u een Dal Voordeel abonnement te kopen, waarmee u deze korting ontvangt. Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. PlusOnline gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden.

Eneco korting bestaande klanten 2017, Acr reijnders kortingscode, Ov korting 65, Rico moda kortingscode,


Sitemap