Most popular

Het is te verwachten dat KPN eerst hun eigen bestaande klanten zal overzetten op deze snelle verbinding. IPhone X abonnementen vergelijken en nu zelf! Ben je op zoek naar het abonnement dat precies bij jou..
Read more
Met een glas wijn op je eigen terras, genieten van je kinderen aan de rand van het zwembad, of dineren in stijl. Parc La Clusure is een camping van erg hoge kwaliteit. Ook voor de..
Read more

Tickets winter efteling korting


tickets winter efteling korting

dan eens een kijkje te komen nemen! Om voordelig je dagje uit te plannen kijk je hierboven tussen onze acties, er staan regelmatig mooie kortingen voor je klaar. Neem ook zeker een kijkje bij Apeneiland, hier slingeren de kleine aapjes rond. Attractiepret in de Plopsaparken, heb je zin in een dagje familieplezier? Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Wegwijs door Plopsa, de Plopsaparken behoren tot de leukste Belgische pretparken voor de kleintjes.

Kom eens langs en combineer het bezoek bijvoorbeeld met een fijn weekendje weg. Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de korting bij sneakershop maand september. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. Van indoorparken tot buitenparken, zowel in de zomer als in de winter is een dagje Plopsa het ideale dagje uit voor het hele gezin. Dit uitgebreide themapark ligt in het West-Vlaamse De Panne, aan de Belgische kust richting de Franse grens. Naast klimtoestellen en glijbanen ben je in Indoor Hasselt op de juiste plek voor toffe attracties. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn!

Zo heb je direct een parkplattegrond bij de hand en zie je per attractie hoe groot je moet zijn om erin te mogen. Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld.


Sitemap