Most popular

Betaal en rond je bestelling af Als je alles nog een laatste keer gecontroleerd hebt en je korting is verwerkt klik je op Naar de kassa om af te rekenen. Verschillende manieren om te..
Read more
Tea Time, gorgeous items dont doesnt make tea taste better. A handmade crepe is filled with vegetables and baby shrimp and drizzled with a mild tangy-sweet sauce. Boven de totaalprijs staat ook aangegeven hoeveel korting..
Read more

Telenet korting iphone


telenet korting iphone

gerecycleerd. (voetbal inbegrepen in basispakket!) Ik heb een beleefd mailtje naar Telenet gestuurd om te zeggen dat ik teleurgesteld was omdat ik in december ben overgeschakeld naar Whop en dus niet dezelfde korting kreeg als de klanten die overstapten in januari. Kan ik mijn inruilaanvraag annuleren? Misschien nog een pikant detail; de vrouw die ik aan de lijn had was nog maar net (toevallig zei ze) op de site geweest. Gebeld naar de klantendienst en gevraagd naar de afdeling die hij hierbij kon helpen. . Zoals telefonisch afgesproken kan ik u een voorstel doen van 5 korting gedurende 12 maanden. Na een eerste mail probeerden ze me af te wimpelen, na een tweede mail (als antwoord op hun mail) hebben ze me gebeld.

Gaiapark korting jaarkaart
Koter kado kortingscode

Kan ik meer dan én device tegelijk inruilen of laten recycleren? Blijf getuigenissen delen Hieronder kan je, desgewenst anoniem, laten weten hoe je welke korting hebt kunnen bekomen of wat je precies deed om een korting te krijgen. Ik was nochtans al klant (whoppa, rio, vaste telefoon, 2 gsms sinds het begin maar toen zaten nog mensen met gezond verstand aan de top ipv Amerikanen die ons komen leegmelken. Nee, voor het inruilen van een device met Apple GiveBack heb je geen aankoopbewijs nodig. Oude elektronische apparatuur kan ook gratis worden ingeleverd bij een gemeentelijk inzamelpunt. En krijg nu 1 jaar gratis huur digibox, 5 euro per maand korting en 6 maanden gratis prime. 8,35 gedurende 1 jaar op de huur van een digicorder. Vervolgens wordt je device door onze partner genspecteerd.

Je kunt dan akkoord gaan met de nieuwe offerte, of je device gratis laten terugsturen. Kan ik een device inruilen in de Apple Store? De operator zei dat korting geven niet tot het beleid hoort, dat dit enkel bij problemen zo is, maar dat hij zou liegen als hij zou zeggen dat het toch niet gebeurt dat er zomaar kortingen gegeven zouden worden.


Sitemap