Most popular

Bij drie treinkaartjes betaal je slechts 13,99 per stuk. Met een Dal Vrij treinkaartje reis je buiten de spitsuren met alle Nederlandse treinvervoerders. NS Dagretour verzilveren via Om het treinkaartje te verzilveren open je de..
Read more
Eventim tijdens het betalingsproces van uw online boeking of u betaalt ermee bij de kassa van de TheaterHangaar. Bel met Eventim via (lokaal tarief) om uw rolstoelplaats te bespreken. Niet alleen de geschiedenis van Erik..
Read more

55 korting centerparcs voorwaarden


55 korting centerparcs voorwaarden

Voor niveau 3: van 50 korting op de prijs incl. Aan de hand van een lijst met beschikbare restaurants, die deze dienst aanbieden. Voor niveau 4: van 60 korting op de prijs incl. Kan ik de app gebruiken zonder gebruikersnaam? De kortingsbonnen voor activiteiten zijn alleen geldig bij de aankoop van een activiteit tijdens je verblijf. De klant / gebruiker van de app kan profiteren: Voor niveau 1: van 30 korting op de prijs incl. Het puntenaantal wordt berekend volgens de volgende formule en wordt bijgewerkt op de dag volgend op de dag van daadwerkelijke aankoop in het park: Aantal punten bedrag accommodatie ( incl.

Ook bungalows zijn ideaal voor een gezellige familieweekendje. Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Hoe werkt het online inchecken? Het e-ticket dient ter plekke te worden getoond om van de activiteit gebruik te kunnen maken. De vakantie kortingscode video van sint 2018 gereserveerd hebben via de website, het callcenter of via een hiervoor bestemde website. De app genereert een e-ticket, die je op elk moment terug kunt vinden onder het tabblad mijn verblijf, door te klikken op mijn tickets.


Sitemap