Most popular

Boek nu uw verre vakantie eenvoudig online! Pak deze korting, november 2018, profiteer van gratis annuleren bij TUI. Arke heeft ook een breed aanbod aan stedenvakanties van Londen tot Budapest en Sint Petersburg tot Barcelona...
Read more
Ook krijg je bij deze kaart gratis een reisongevallenverzekering en reisongemakkenverzekering. Gratis 3 Treinkaartjes voor de Valleilijn Bestel gratis maximaal 3 treinkaartjes voor een retour op de Valleilijn, de treinverbinding tussen Amersfoort en Ede-Wageningen. Gratis..
Read more

Sporten met korting cz


sporten met korting cz

Basic-Fit in de buurt? Zonder een sportmoment te registreren, mag je niet sporten met je sportkaart. Bij een abonnement van slechts 6 maanden profiteert u van: Tot 17 korting per 4 weken. Er geldt een opzegtermijn van én maand. Kijk hier voor alle mogelijkheden met jouw sportkaart. Bent u in dienst bij een van onderstaande bedrijven? Als klant van CZ krijgt u veel kortingen en extras als u gaat sporten bij Basic-Fit, HealthCity of Fit20. Uw abonnement wordt automatisch verlengd. Sluit een abonnement af van 12 maanden en profiteer van de volgende kortingen en extras: Gén inschrijfkosten. Fit20, samen in shape komen?

Sporten met korting cz
sporten met korting cz

sporten met korting cz

Creabeurs kortingsbon, Korting bowlen scheveningen, Kortingscode combifit.nl, 50five kortingscode,

Bekijk alle voordelen en kom in beweging! 1x sporten met een personal trainer en 2 trainingsessies als u zichzelf inschrijft (inschrijfgeld is eenmalig 29,95 inclusief een maand sporten). Lidmaatschap zonder live groepslessen van 19,99 p/m voor maar 16,50 p/m. Dus zit uw verzekeraar er niet tussen neem dan contact met ons op om te kijken of uw verzekeraar al is aangesloten. Ikea, total, Media Markt, pearle, kpmg, Rabobank, deli XL, nOS. Andere sportscholen, liever naar een andere sportschool? Maandelijks sluiten meer verzekeraars zich aan. . Aanmelden kan t/m 31 december 2018 via t/cz.

Kortingscode 247 parking 2017
Vanavond uit eten met korting
Met korting naar efteling 2018
Dagje wellness korting


Sitemap